Web Lab en fase beta: La màgia d'Internet

https://vimeo.com/53171236

Web Lab, llançat en fase beta, és un conjunt de cinc instal·lacions físiques que es troben al Museu de Ciències de Londres. És possible interactuar amb elles en persona al museu o en qualsevol lloc del món a través del web chromeweblab.com.

Gràcies a l’obertura de l’experiència del museu al món online, Web Lab té l’avantatge que no ha de complir les regles habituals d’una ubicació física, perquè no té localització ni horari.

Cada un dels cinc experiments, anomenats ‘Orquesta Universal’, ‘Rastreig de dades’, ‘Sketchbots’, ‘teletransportador’ i ‘Lab Tag Explorer’, mostra la moderna tecnologia web que es pot trobar dins de Chrome i que serveix per explorar un tema en concret del món informàtic. Per exemple, l’experiment de la ‘Orquestra Universal’ utilitza WebSockets per mostrar com persones de tot el món poden col·laborar en temps real i fer música a la vegada mitjançant instruments robòtics que es troben en el propi museu i alhora pots veure com a l’experiment ‘Sketchbots’ un altre robot et fa un retrat en directe.

(*) Atenció: només funciona al 100% amb el navegador Chrome.

Google Web Lab

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login