Mariano Rajoy: “Mai donaré un euro de diner públic a les entitats financeres”

Dissortadament, estem acostumats a escoltar candidats que formulen nombroses promeses en les campanyes electorals, però que a l’hora de la veritat, ja sigui per pressions d’alguns sectors, o per raons més accidentals, acaben contradient la seva pròpia paraula.

Cal remarcar la falta de sinceritat dels candidats que, de manera premeditada, utilitzen preocupacions generals com a maquillatge de les candidatures, amb propostes i afirmacions que esdevenen promeses perdudes. Aquesta pràctica contribueix a allunyar la confiança en la política, i en les persones que ens representen i estan al nostre servei.

Destaquem en aquest sentit el vídeo del debat electoral de 2011, on Mariano Rajoy afirma que “mai donarà diner públic a les entitats financeres”. Com es pot veure, en el moment de dir-ho, se li escapa un “tic”. No negarem que  pugui ser un reflex puntual provocat pel cansament o d’altres factors, però és indiscutible que la seva afirmació està en oberta contradicció amb la seva pràctica actual.

El Guaita

You must be logged in to post a comment Login