Policia es persegueix a si mateix després de ser confós amb un criminal

Arreu és conegut que a les ciutats angleses estan minuciosament vigilades pel sistema de CCTV que inclou milers de càmeres que monitoritzen la vida quotidiana a les urbs del país. No obstant això, es va registrar un caricaturesc cas en què la avida vigilància de les forces policies britàniques, en el seu afany per detectar qualsevol anomalia o persona sospitosa, es va auto-ridiculitzar memorablement.

Un operador de càmeres a la ciutat de Sussex, va reportar a un policia encobert la presència d’un subjecte “actuant sospitosament” prop d’on el “fals civil” feia guàrdia. L’oficial es va disposar a anar a la recerca d’aquesta persona, la qual segons l’operadorde càmeres “ja havia vist el mes passat” i ha advertit “que era ràpid i esmunyedís”. Però llavors, quan el policia, que simultàniament era un presumpte criminal, s’acostava al seu objectiu, aquest semblava impossible d’assolir mentre que l’operador reportava un comportament encara més alarmant per part del sospitós.

Després de vint minuts d’emocionant persecució, un sergent que va ingressar a la sala de càmeres, des de la qual l’operador monitorejava el sospitós, va identificar el presumpte criminal com el mateix agent que el perseguia. és a dir, el policia encobert s’estavaperseguint a si mateix.

I encara que ens encantaria tancar aquesta nota amb una pinzellada de sarcasme sobre el concepte de la vigilància policíal, el cert és que l’episodi és en si tan còmic, que millor guardarem silenci.

[Telegraph]

You must be logged in to post a comment Login