Eleccions primàries obertes


Notice: Undefined variable: post_layout in /home/forumcivej/www/wp-content/themes/advanced-newspaper/framework/functions/hook-functions.php on line 100

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/forumcivej/www/wp-includes/formatting.php on line 2414

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/forumcivej/www/wp-includes/formatting.php on line 4348

Deprecated: Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated in /home/forumcivej/www/wp-includes/formatting.php on line 4348

El PSC ha d’esdevenir una gran organització, amb capacitat de realitzar plenament la seva funció política, i també una funció social i cultural, necessàries per impulsar les transformacions de la societat.

Hem de saber fer del PSC una gran eina de revitalització cívica i democràtica de Catalunya, i d’impuls de transformació de la societat, amb capacitat d’assegurar la presència del socialisme democràtic en la societat civil i la presència d’aquesta en les decisions del partit.

Amb aquesta finalitat, i per agregar una majoria social, política i electoral, el partit ha d’estar obert a un diàleg permanent amb la societat, n’ha de ser l’expressió, i ha d’esdevenir una organització oberta a la cooperació i a les aliances amb la societat civil, elaborant els seus programes, les seves estratègies i les seves decisions, de manera que els electors en general les coneguin, hi participin, i les sentin com una causa pròpia, i disposin consegüentment dels mitjans per exercir el seu protagonisme i ser-ne actors i impulsors.

Som conscients que tenim davant reptes que ens obliguen a una renovada estratègia de futur, a noves iniciatives, i a noves propostes. Els avenços són possibles quan hi ha processos ciutadans i moviments d’opinió pública que els avalen i els referenden.

L’impuls de processos ciutadans, de consensos actius, i projectes compartits, permeten el sorgiment de noves possibilitats, noves esperances, i noves forces, per realitzar els programes i projectes que milloren la societat.

Volem, en aquest sentit, aprofundir en la nostra vocació innovadora promovent noves iniciatives per pensar i debatre les perspectives futures del país, amb noves formes de cooperació i participació comunes, i amb la voluntat de construir nous consensos actius.

Fer un partit obert i arrelat en la societat és fonamental en el projecte socialista. Hem de ser capaços de garantir la presència de la societat en les decisions del partit, de manera que les principals decisions seguin resultat d’una interacció, i d’una relació permanent del partit amb la societat.

En aquest sentit, ens proposem realitzar l’elecció dels principals candidats i candidates del partit en els diferents processos electorals, a través dels corresponents processos d’eleccions primàries obertes al conjunt de la població.

Realitzarem eleccions primàries obertes, per escollir el candidat o la candidata a la presidència de la Generalitat i en l’elecció d’alcaldes i alcaldesses en els termes que es concreten a les ponències del congrés.

La convocatòria de les eleccions primàries obertes serà acordada pel Consell Nacional del partit, a través d’un procediment simple, que comporti màximes facilitats i garanties perquè els candidats i les candidates puguin promoure la seva candidatura, i perquè els electors i les electores puguin exercir el seu vot amb la única restricció de voler emetre’l i compartir els valors d’esquerres i de progrés.

12è congrés del PSC, Barcelona, 18/12/2012


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /home/forumcivej/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /home/forumcivej/www/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 863

You must be logged in to post a comment Login